zaterdag 28 april 2012

Week 3 van R-CHOP-3

Gisteren is de derde week ingegaan van de laatste R-CHOP kuur. Tot gisteren nog steeds wat grieperig, daarnaast vermoedelijk een tandvleesontsteking (ik ben al aan het spoelen), en ander ongemak.

zaterdag 21 april 2012

zwak, ziek, en misselijk

Tegen de verwachting in viel de derde chemokuur mij zwaarder dan de vorige. Een grieperig gevoel (althans in mijn hoofd) deed mij geregeld naar de thermometer grijpen, maar gelukkig is er geen verhoging, laat staan koorts.
Minder energie waardoor je niet veel presteert op een dag. Eigenlijk zou ik pianospelen in de Bilt, maar ik heb het helaas af moeten zeggen, en ben maar thuis gebleven, het werd een hangdag.

vrijdag 13 april 2012

De derde R-CHOP kuur

Nu weer eens een bericht over het onderwerp waarover deze blog beweert te gaan: mijn lymfklierkanker. Ik kreeg al van een broer de opmerking dat de naam van deze blog de lading al lang niet meer dekt... Dus weg die Bossche Bollen en andere varia, en nu onvervalst ziekenhuisgeneuzel!

zaterdag 7 april 2012

De Bossche Bol


Laatst merkte ik tot mijn schrik dat mijn gewicht weer aan het terugkruipen was, en wel onder de magische 70 kilo grens. "Dat zal me toch niet weer gebeuren", dacht ik, en nam meteen kloeke maatregelen: op naar de AH die "wannabe"-Bossebollen verkoopt. Het zijn natuurlijke niet de echte,

donderdag 5 april 2012

Lijdensweek

Een nieuwe lente, een nieuwe look.
Rob 2.0 ?
Op veler verzoek dan nu toch de onvermijdelijke foto van de nieuwe versie van Rob. Ik ben er nog niet over uit of dit een 'minor' releasenummer (versie 1.1) of 'major' releasenummer (versie 2.0) moet krijgen, maar ik sta open voor suggesties. Ondertussen heeft deze versie wel voordelen hoor: ik ben heel snel klaar met douchen, het scheren kan ik zelfs om de dag doen i.p.v. elke dag, ik hoef geen weerbarstige haren te kammen. Nadeel is dat het nog wel erg koud is buiten en je daarom toch wel een pet nodig hebt.