donderdag 9 augustus 2012

Van Medium Care naar gewone afdeling

Beste mensen,

We kunnen gelukkig met heel goed nieuws komen, Rob is gisteren van de Intensive Care naar de Medium Care verhuisd. Zijn hart kan het allemaal weer goed aan en de meeste waarden zijn goed.
Wel werkt zijn maag nog niet en krijgt hij eten via een sonde dat direct naar z'n darmen gaat. Dit is zeker een gebedspunt.


Vandaag (donderdag 9 augustus) mag hij zelfs al door verhuizen naar de gewone afdeling. Toen Rita en ik vanochtend op bezoek kwamen zat mijn vader zelfs al in een stoel. Daar is dan meteen alles ook mee gezegd, want hij is nog heel zwak en moet opnieuw zijn lichaamsgewicht gaan leren dragen.

Omdat hij alleen maar water kan drinken, zijn de ijsjes die hij krijgt op de afdeling (gemaakt van aanmaaklimonade) een enorm hoogte punt van de dag! We hebben hem vanochtend ook getrakteerd op een heus glas Pepsi cola, daar kon hij dan lekker van boeren, er zit namelijk veel lucht in zijn buik.

Hij geniet verder heel erg van de kaartjes en berichtjes die hij ontvangt!

In dit alles zijn wij onze Hemelse Vader zo dankbaar, we merken dat God nabij is. Zeker ook in de hele spannende momenten, maar ook in de opluchting die we nu ervaren. Bedankt voor jullie gebed!

Groeten


1 opmerking: